Mission Statement

Intotdeauna am admirat oamenii puternici, oamenii cu caracter, cu bun simt, oamenii care au ceva folositor de impartasit celor din jur, oamenii cu perspectiva si cu viziuni care ajuta pe altii sa vad lumea cu alti ochi, cu ochi mai buni.

M-au atras oamenii de la care am avut de invatat si oamenii de actiune. Cred ca ideile merita a fi impartasite si visele merita sa fie transformate in realitate.

Probabil ca multe persoane s-au aflat nu doar o data intr-o situatie de viata cand a aparut acel om care a starnit in ei admiratia si totodata dorinta de devenire si transformare.  Fie ca e vorba de un om cu adevarat bun si generos, fie ca e vorba de o persoana puternica si responsabila, cu mult bun simt si multa atentie pentru ceilalti, fiecare dintre noi ne gasim la un moment dat “exemplul” nostru, incepem sa credem ca se poate mai bine si mai frumos. 

Am avut sansa sa imi petrec ani din viata alaturi de oameni deosebiti, de la care am invatat enorm, oameni care prin experienta lor de viata, prin calitatile si aspiratiile lor m-au inspirat si mi-au oferit  “modelul” de care am avut nevoie.

Cred ca ideile merita a fi impartasite si visele merita sa fie transformate in realitate!

Nu ducem o viata la indigo, fiecare dintre noi ne gasim intr-o anumita etapa in viata, viata in sine are lectii diferite pentru noi. Cu toate acestea ceea ce putem realiza impreuna este transformarea noastra. Impreuna ne putem descoperi si redescoperi, impreuna putem deveni mai buni, mai intelegatori, impreuna putem sa ne implinim mult mai usor visele si deveni la randul nostru exemplu pentru alti oameni. 

Cred cu tarie ca oamenii au nevoie de exemple, nu de idei dragute! 

Cu cat o persoana se ocupa mai mult de dezvoltarea ei va deveni ca un magnet. Va incepe sa straluceasca din ce in ce mai mult, va inspira si va atrage persoane care sa o urmeze. Oamenii isi doresc exemple, oamenii isi doresc sa vada ca se poate mai mult si ca viata este mult mai frumoasa daca ridica privirea din cutiuta lor si indraznesc sa ceara mai mult de la ei si de la viata. 

Pentru ca visele raman vise pana cand le transformam in scopuri iar scopurile devin realizari dupa ce actionam constant, la inceputul lui 2014 am infiintat Become Outstanding Mastermind Alliance (BOMA), fiind ferm convins sa lucrand om cu om transformarea este mult accelerata si autentica.

Fiind un grup de elita, Become Outstanding Mastermind Alliance (BOMA) este format din oameni care si-au asumat propria transformare, oameni care au decis ca vieta merita traita la maxim si si-au asumat responsabilitatea propriului succes.

Misiune

Membrii Become Outstanding Mastermind Alliance sunt oameni dispusi sa aloce resurse (timp, efort si bani) pentru a se transforma si a-si duce viata in mod constant la urmatorul nivel. Inainte de a fi membru BOMA ma asigur ca omul se potriveste grupului si grupul se potriveste omului!

Imi doresc ca prin acest proiect membrii B.O.M.A. sa isi duca viata la urmatorul nivel astfel incat sa se bucure cat pot de ziua de azi si sa poata contribui si la binele celorlalti.

Actioneaza ACUM,

Cristian Raducan