MEMBERSHIP

PRINCIPIILE Become Outstanding Mastermind Alliance

Fiind intr-un grup de elita, vei avea parte de cel putin atatea idei cati membri sunt. Din fericire, suntem diferiti si avem fiecare opinii, idei, experiente  si abilitati valoroase de impartasit. Acestea sunt elemente esentiale care vor veni in sprijinul tau, ajutandu-te sa vezi si alte perspective, sa te obisnuiesti cu paradigme noi si sa te bucuri de fiecare nou rezultat. 

In cadrul B.O.M.A ne transformam si ne sprijinim astfel incat sa ne obisnuim cu claritatea – claritatea in gandire si in fapte. 

Claritatea scopurilor si a actiunilor – faptul ca stim ce ne dorim, cand si cu cine, stim ce sa masuram – este un pas obligatoriu catre succes! 

Lunar, membrii B.O.M.A. impartasesc resurse care pentru ei conteaza: fie recomanda carti, filme sau cursuri, fie link-uri, site-uri sau persoane! 

Fiecare membru contribuie la evolutia celorlalti. Astfel, fiecare persoana primeste mai multe decat ofera si toata lumea este motivata sa continue sa impartaseasca informatii si experiente noi. 

Fiecare membru B.O.M.A. are ceva bun de impartasit sau de oferit celorlalti. Parerea si experienta fiecaruia conteaza!

Intalnirile B.O.M.A. sunt cadrul in care au loc discutii autentice care ajuta la construirea de relatii si prietenii intre membrii grupului. 

In afara acestor intalniri, membrii au la dispozitie un forum privat unde pot discuta zilnic. Forumul este locul unde se impartasesc succesele, se solicita opinii, se stabilesc sau se modifica scopuri, locul unde membrii se motiveaza si se sustin reciproc. De asemenea in cadrul grupului functioneaza sistemul de “Buddy” – sistem menit sa intareasca relatiile si ajutorul direct intre membri cu scopul clar de a atinge succesul dorit de fiecare cat mai repede.

Acest principiu se refera la faptul ca odata ce ai devenit membru B.O.M.A. ai decis sa faci o prioritate din transformarea ta. Ai decis ca iti doresti mai mult de la tine si de la viata ta, de aceea ai ales sa ni te alaturi. Aceasta prioritate inseamna ca aloci in mod consecvent si serios timp si resurse pentru dezvoltarea ta, pentru a-ti face viata mai frumoasa si pentru a fi mai fericit.

B.O.M.A. tinteste catre excelenta! Indiferent de domeniul in care iti doresti sa obtii rezultate, ca e financiar sau spiritual,  B.O.M.A. te va inspira sa faci acel lucru bine, sa treci de limitele superficialitatii si sa ajungi bun acolo unde iti doresti. Membrii B.O.M.A. nu se multumesc cu o viata banala de aceea sunt dispusi  sa faca demersuri pentru a-si crea viata care ii pasioneaza.

In cadru B.O.M.A. vei deveni confortabil cu transformarile! 

B.O.M.A. nu doar ca te ajuta sa iti gasesti “scurtaturile” pentru a ajunge la scopurile tale insa creaza si o atmosfera incurajatoare, onesta si de bun simt care permite fiecaruia sa ia decizii tinand cond de mai multe puncte de vedere, idei si experiente. Vei avea mai mult timp sa te bucuri de viata in timp ce te vei apropia cu pasi rapizi catre ceea ce iti doresti.

BENEFICII

Faci parte dintr-un grup exclusivist de oameni de succes

Become Outstanding Mastermind Alliance este o comunitate de oameni de succes care aspira sa isi duca in mod constant viata la urmatorul nivel.

Membrii beneficiaza de 8 intalniri online de 2 ore pe luna. In cadrul acestor intalniri fiecare participant este implicat in dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui membru din cadrul grupului!

BOMA are un numar limitat de 32 de persoane care beneficiaza in fiecare saptamana nu doar de raspunsurile/solutiile la cerintele proprii cat si de raspunsurile/solutiile pe care le primesc ceilalti membri.

Sinergia astfel creata inseamna:

–   Imbunatatiri semnificative atat in viata personala cat si in cea profesionala

–   Mai multa incredere in propria persoana

–   Claritate mult mai mare in legatura cu obiectivele personale (si nu numai)

  • Realizarea obiectivelor mult mai repede si mai eficient
  • Dezvoltarea calitatilor de comunicare si leadership
  • Autocunoastere
  • Timp de calitate intr-un mediu cald si prietenesc
Intalniri live si Evenimente B.O.M.A.

Pe langa intalnirile online, sunt organizate cel putin doua intalniri live pe an, cu anumite subiecte specifice cerute de membrii grupului sau care sunt considerate necesare intr-o anumita perioada sau ivite in urma unui anumit proiect de grup.

Acces la comunitatea si Forumul B.O.M.A.

Accesul la forum iti ofera posibilitatea sa citesti peste 20000 de postari despre experienta prin care au trecut ceilalti membri, despre rezultatele lor, acces la resurse si la proiectele grupului. Resursele pot fi carti, aplicatii, software-uri, plugin-uri si servicii online, pana la oportunitati de afaceri, oferte turistice si multe altele. Prin intermediul forumului poti colabora cu ceilalti membrii ai grupului pe diferite proiecte sau subiecte de interes.

PROFILUL MEMBRULUI B.O.M.A.

Daca esti interesat sa devii membru B.O.M.A. iata cateva intrebari prin care ar fi bine sa treci inainte sa ne trimiti aplicatia.

– Ai o atitudine mentala pozitiva si esti orientat catre succes?

– Esti o persoana foarte motivata? Ai scopuri si esti determinat sa actionezi ca acele scopuri sa devina realitate?

– Ai o dorinta foarte mare de a dobandi mai multa focalizare si claritate in viata ta (si/sau afacerea ta)?

– Esti determinat sa aloci cateva ore pe luna pentru dezvoltarea ta personala si profesionala?

– Iti asumi sa faci ce tine de tine pentru succesul tau si al celorlalti membri ai grupului mastermind din care vei face parte?

– Esti nerabdator sa-ti creezi o viata care sa te implineasca la un nou nivel superior?

– Esti pasionat de viata si de ceea ce faci?

– Iti recunosti atunci cand este cazul fricile si nesiguranta referitoare la viitor, insa esti determinat sa mergi inainte, in ciuda fricilor, pentru a-ti atinge scopurile pe care ti le-ai stabilit?

– Esti dispus sa actionezi depasindu-ti zona de confort atunci cand este cazul?

– Ai abilitatea de a primi cu “eleganta” ajutor, sfaturi, critici, sprijin si incurajari?

– Ai abilitatea de oferi cu “eleganta” ajutor, sfaturi, critici, sprijin si incurajari?

– Esti dispus sa-ti asumi raspunderea pentru scopurile pe care ti le-ai stabilit?

– Esti un ascultator activ, care urmareste mai intai sa inteleaga despre ce este vorba inainte sa ofere sfaturi?

– Iti asumi responsabilitatea pentru succesul tau si refuzi sa dai vina pe altcineva sau altceva pentru eventualele esecuri?

– Esti dispus sa investesti timp, bani, emotii, vointa si energie pentru a avea grija de tine si pentru a-ti creea viata pe care ti-o doresti?

– Esti determinat sa daruiesti cel putin cat primesti in cadrul Become Outstanding Mastermind Alliance?

– Esti determinat sa-ti asumi participarea la Become Outstanding Mastermind Alliance pe o durata de cel putin un an, in cazul in care vei fi acceptat?

– Esti determinat sa participi la cel putin doua intalniri online lunare de cate 2 ore?

INTALNIRILE B.O.M.A.

In fiecare saptamana, ne intalnim in mediul online, pentru a beneficia de suport, sprijin si pentru a oferi la randul nostru din resursele de care dispunem.

Intalnirile BOMA:

– Includ discutii libere care determina fiecare membru sa se dezvolte in viata lui personala si profesionala

– Sunt o sursa de motivatie si energie care ajuta membrii sa depaseasca eventualele obstacole ce s-ar putea interpune intre ei si scopurile lor

– Incurajeaza membrii BOMA sa-si imbunatateasca abilitatile de leadership si comunicare

– Reprezinta un loc unde membrii ofera si primesc sprijin intr-un mediu prietenesc

– Ofera un cadru unde au loc conversatii autentice si de suflet care ajuta la construirea de relatii si prietenii intre membrii grupului

– Reprezinta un element de sprijin care sa ajute fiecare membru sa-ti atinga scopurile mai repede decat ar fi crezut vreodata

  Ar fi bine sa devina intalnirea la care fiecare membru sa fie nerabdator sa participe :-)

CUM DEVIN MEMBRU B.O.M.A. ?

Intrucat nu oricine se potriveste grupulului si nici grupul nu este pentru oricine, daca iti doresti sa fii membru BOMA este necesar sa completezi si sa ne trimiti aplicatia. 

Succesul este mult mai aproape daca ne incojuram de oameni determinati sa obtina mai mult decat ceea ce li se pune in fata. Cei care deja s-au inscris stiu ca pentru a mentine eficienta intalnirilor si pentru a mentine grupul pe directie ascendenta am decis ca numarul membrilor BOMA sa fie maxim de 32 de persoane.

Cei care aplica pentru membership trebuie sa-si asume participarea cel putin 1 an la Mastermind. De asemenea, recomandam pentru eficienta si mai mare ca membrii sa faca din intalnirile Become Outstanding Mastermind Alliance o prioritate si sa participe la cel putin 80% din intalniri (chiar daca 50% este cerinta minima).

Daca tu crezi ca esti pregatit pentru Become Outstanding Mastermind Alliance, atunci DESCARCA APLICATIA (click dreapta, apoi selecteaza save link as…) si dupa ce o completezi, trimite-o la Cristi@become-outstanding.com cu subiectul “Aplicatie Mastermind“.