Mastermind Alliance

Asigura-te ca este pentru tine

Principiile Become Outstanding Mastermind Alliance

1. Principiul Diversitatii
Fiind intr-un grup de elita, vei avea parte de cel putin atatea idei cati membri sunt. Din fericire, suntem diferiti si avem fiecare opinii, idei, experiente  si abilitati valoroase de impartasit. Acestea sunt elemente esentiale care vor veni in sprijinul tau, ajutandu-te sa vezi si alte perspective, sa te obisnuiesti cu paradigme noi si sa te bucuri de fiecare nou rezultat. 

2. Principiul Claritatii
In cadrul B.O.M.A ne transformam si ne sprijinim astfel incat sa ne obisnuim cu claritatea, claritatea in gandire si in fapte. 

Claritatea scopurilor si a actiunilor – faptul ca stim ce ne dorim, cand si cu cine, stim ce sa masuram – este un pas obligatoriu catre succes! 

3. Principiul Contributiei 

Lunar, membrii B.O.M.A. impartasesc resurse care pentru ei conteaza: fie recomanda carti, filme sau cursuri, fie link-uri, site-uri sau persoane! 

Fiecare membru contribuie la evolutia celorlalti. Astfel, fiecare persoana primeste mai multe decat ofera si toata lumea este motivata sa continue sa impartaseasca informatii si experiente noi. 

Fiecare membru B.O.M.A. are ceva bun de impartasit sau de oferit celorlalti. Parerea si experienta fiecaruia conteaza! 

4. Principiul Prieteniei
Intalnirile B.O.M.A. sunt cadrul in care au loc discutii autentice care ajuta la construirea de relatii si prietenii intre membrii grupului. 

In afara acestor intalniri, membrii au la dispozitie un forum privat unde pot discuta zilnic. Forumul este locul unde se impartasesc succesele, se solicita opinii, se stabilesc sau se modifica scopuri, locul unde membrii se motiveaza si se sustin reciproc. De asemenea in cadrul grupului functioneaza sistemul de “Buddy” – sistem menit sa intareasca relatiile si ajutorul direct intre membri cu scopul clar de a atinge succesul dorit de fiecare cat mai repede.

5. Principiul Prioritatii 

Acest principiu se refera la faptul ca odata ce ai devenit membru B.O.M.A. ai decis sa faci o prioritate din transformarea ta. Ai decis ca iti doresti mai mult de la tine si de la viata ta, de aceea ai ales sa ni te alaturi. Aceasta prioritate inseamna ca aloci in mod consecvent si serios timp si resurse pentru dezvoltarea ta, pentru a-ti face viata mai frumoasa si pentru a fi mai fericit.

6. Principiul Excelentei
B.O.M.A. tinteste catre excelenta! Indiferent de domeniul in care iti doresti sa obtii rezultate, ca e financiar sau spiritual,  B.O.M.A. te va inspira sa faci acel lucru bine, sa treci de limitele superficialitatii si sa ajungi bun acolo unde iti doresti. Membrii B.O.M.A. nu se multumesc cu o viata banala de aceea sunt dispusi  sa faca demersuri pentru a-si crea viata care ii pasioneaza.

In cadru B.O.M.A. vei deveni confortabil cu transformarile! 

7. Principiul Eficientei
B.O.M.A. nu doar ca te ajuta sa iti gasesti “scurtaturile” pentru a ajunge la scopurile tale insa creaza si o atmosfera incurajatoare, onesta si de bun simt care permite fiecaruia sa ia decizii tinand cond de mai multe puncte de vedere, idei si experiente. Vei avea mai mult timp sa te bucuri de viata in timp ce te vei apropia cu pasi rapizi catre ceea ce iti doresti.